Προφίλ

Προφίλ

Η εταιρία Senso Λιάγκας Βασίλειος και ΣΙΑ ΟΕ δραστηριοποιείται στον χώρο του επίπλου και στις παντός τύπου ξύλινες εφαρμογές. Ένα όνομα συνώνυμο της ποιότητας στην κατασκευή, της υψηλής τεχνολογίας και τεχνογνωσίας και του άψογου design.Χαρακτηριστικά που καθιέρωσαν την εταιρία Senso ως μια από τις μεγαλύτερες μονάδες παραγωγής και εμπορίας επίπλων πανελλαδικά.

Όλα ξεκίνησαν το 1984 όταν ο κ. Λιάγκας Βασίλειος, πρόεδρος και ιδρυτής της εταιρίας, έχοντας μια εμπειρία χρόνων στον τομέα του επίπλου, οραματίστηκε μια παραγωγή οικιακού επίπλου αρχικά, με κύριο μέλημα την ποιότητα και γνώμονα τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου.
Σύντομα το αρχικό μέγεθος της εταιρίας εξελίχθηκε σε βιομηχανική επιχείρηση καθώς κέρδισε την εμπιστοσύνη του αγοραστικού κοινού της Λάρισας και μετέπειτα ολόκληρης της Ελλάδας, κατέχοντας ένα σημαντικό μερίδιο της αγοράς στην κατασκευή επίπλου, με ένα πανελλαδικό πλέον δίκτυο επιλεγμένων συνεργατών.
Σήμερα, η εταιρία έχοντας πλέον στο δυναμικό της και τον κ. Γιώργο Λιάγκα, γιό της οικογένειας, δραστηριοποιείται και στον χώρο του ξενοδοχειακού και επαγγελματικού εξοπλισμού, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων με υψηλές προδιαγραφές, έχοντας εξοπλίσει ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια,bungalows, cafe bar, εστιατόρια, φαρμακεία, αρτοποιεία.

Δυναμικό

Η εσωτερική οργάνωση της SENSO Λιάγκας Βασίλειος και ΣΙΑ Ο.Ε. εξυπηρετεί την υλοποίηση των στόχων που έχει θέσει η εταιρεία και εξασφαλίζει κάθε στιγμή την αξιόπιστη λειτουργία, την αποδοτική εκμετάλλευση της συσσωρρευμένης εμπειρίας - τεχνογνωσίας και την συνεχή ετοιμότητα για την αντιμετώπιση πάγιων αλλά και έκτακτων εταιρικών αναγκών.

Η εταιρεία διατηρεί τμήματα που στελεχώνονται από εξειδικευμένο, έμπειρο, ανθρώπινο δυναμικό για την εξυπηρέτηση των λειτουργικών της αναγκών.
Στόχος της εταιρείας είναι να καθιστά δυνατή την υλοποίηση ειδικών εφαρμογών με τον πιο αξιόπιστο, αποδοτικό και αποτελεσματικό τρόπο.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image